Administratief Medewerker

Vacature Administratief medewerker

fulltime  | bepaalde tijd naar onbepaalde tijd contract

Wegens sterke groei zijn wij op zoek naar versterking van onze logistieke afdeling.

Ben jij de administratieve duizendpoot die ons komt ondersteunen?

Jouw werkzaamheden

Jij bent als onderdeel van de transportafdeling dé schakel tussen transport en klantenservice. Dagelijks komen bij onze klantenservice een hoop transportgerelateerde vragen binnen die zij zelf niet kunnen beantwoorden, maar jij wel! Denk aan klanten die het leveradres willen wijzigen terwijl de order al verder in het proces zit of zelfs al bij de transporteurs is. Een andere typische vraag vloeit voort uit een nalevering, en de klant vraagt wanneer ze deze nalevering kunnen verwachten.

Naast het beantwoorden van de transportgerelateerde vragen ten behoeve van de klantenservice zal jij zorg gaan dragen voor een gedeelte van de transportplanning.  

Wat verwachten we van jou?

  • Minimaal MBO werk en denkniveau;
  • Ervaring in de logistieke planning;
  • Nauwkeurig, snel schakelen, overzicht kunnen bewaren
  • Positieve instelling

Aan werkcomfort geen gebrek bij FCA

In januari 2022 zijn de deuren van ons nieuwe pand in Arcen geopend. De nieuwe locatie is voorzien van alle comfort; waarin je je snel thuis zult voelen, een koffiecorner en een restaurant waar je een eenvoudige maaltijd kunt bestellen.

Fulfilment Center Arcen is gelegen in een prachtige bosrijke omgeving met een eigen wandelgebied, zodat je jouw lunch bij lekker weer ook al wandelend buiten kunt nuttigen of op het terras. Wij borgen de hechtheid van ons voltallige team.  Er is één keer per maand een gezellige vrijdagmiddagborrel en twee keer per jaar worden alle medewerkers getrakteerd op een fantastisch bedrijfsfeest. 

Wat bieden wij

Wij zoeken mensen voor de langere termijn. Vaste contracten horen daarbij. Een dienstverband bij FCA betekent dan ook dat je arbeidsovereenkomst krijgt met een marktconform salaris, goede secundaire arbeidsvoorwaarden en reiskostenvergoeding.

Verder bieden wij:

  • Arbeidsovereenkomst met uitzicht op een arbeidsovereenkomst voor onbepaalde duur;
  • Uren bespreekbaar ( minimaal 20, maximaal 40)
  • Een uitdagende functie binnen een groeiend bedrijf;
  • De mogelijkheid om met de organisatie mee te groeien;

Interesse?

Solliciteer dan nu. Stuur je cv met korte motivatie naar: personeelszaken@roobeekgroup.nl.

Heb je vragen? Neem dan contact op met Monique Brouns  06 1099 6260.

Jouw nieuwe werkgever

De organisatie waar jij terecht komt is onderdeel van Roobeek Group en vloeit voort uit een sterk groeiend handelskwekerij van in- en verkoop van bomen, sierteelt producten, bloemen en overige planten. Kenmerkend voor onze organisatie is de hechte en informele sfeer. Fulfilment Center Arcen is in 2020 opgericht en zorgt voor de gehele logistieke stroom vanaf het moment dat iemand via de webshop van onze klant een bestelling van (haag)planten plaatst. We verwachten dat de groei in 2022 nóg verder toeneemt.


Vacature Medewerker Customer Service

FCA Arcen logo

Verlengde Roobeekweg 8
5944 NR Arcen

T: 085 - 008 15 40  |  E: info@fcaarcen.nl

© FCA 2022