Over FCA

Over ons

Over FCA

Op een locatie met 10 ha grond, 15.000 m² magazijn, 30 dokken, koelinstallaties en kantoren handelt Fulfilment Center Arcen het gehele logistieke proces af van klantorders, pakketten opslaan, pakketten verzenden en alle stappen die tussendoor volgen. Ook de nazorg nemen wij onze klanten uit handen met onze klantenservice. En dit alles betreft buiten- en binnenplanten, verpakken in dozen of op pallets en transport naar binnen- en buitenland. 

De gemakkelijkste manier om onze diensten uit te leggen is via de FCA modules. Klanten zijn vrij om één of meerdere modules af te nemen en wij hebben als werkgever dan ook een diversiteit aan functies.

FCA verzorgt: 

  • Sourcing, inkoop en opslag van de goederen
  • Orderpicking en verpakking van de goederen, volgens e-commerce standaarden
  • Distributie van de e-commerce bestellingen naar de Europese landen
  • Klantenservice gedurende 6 dagen per week

Om dit goed te laten verlopen bestaan we momenteel uit een team van ongeveer 50 medewerkers, waarvan ongeveer 25 collega's op de meertalige klantenservice.

Logistiek

De logistieke afdeling van FCA is gespecialiseerd in het leveren van pallets en dozen aan de Europese consument. De uitdaging blijft altijd om betere, slimmere en snellere manieren te vinden om de bestellingen van onze klanten op privé adressen te bezorgen.

Klantenservice

Het enthousiaste team op de klantenservice spreekt Nederlands, Engels, Duits en Frans en staat de klanten van onze klanten maandag tot en met vrijdag van 8.00 tot 17.00 uur te woord om hen te helpen bij de vragen die ze hebben. 

De Roobeek Group

FCA valt onder de Roobeek Group, net als:

Dutch Garden Plants BV

Dutch Garden Plants is al ruim 25 jaar actief. Deze handelskwekerij heeft een productie van 120 hectare aan haagplanten.

Kwekerij Roobeek

Deze bijzondere kwekerij heeft zo’n 55 medewerkers met een afstand tot de arbeidsmarkt in dienst. Een groot deel van het werk wordt verricht door mensen met een lichamelijke of andere beperking.

Kwekerij Roobeek heeft ook een sociaal uitgangspunt. Wij bieden deze mensen een plek om te werken, maar vooral om veel te leren op onze kwekerij.

Zorglandgoed ’t Hogveld

Dagactiviteiten voor senioren. Zorglandgoed ’t Hogveld ligt midden in een bosrijke omgeving (in natuurgebied Het Limburgs landschap “De Hamert”.

Het is dé plek voor ouderen. Rust, natuur, beweging, geborgenheid en gezelligheid staan hier centraal. FCA Arcen logo

Verlengde Roobeekweg 8
5944 NR Arcen

T: 085 - 008 15 40  |  E: info@fcaarcen.nl

© FCA 2023