Vacature Manager Operations Roobeek Group

Manager Operations Roobeek Group

 

 

 

Deze vacature is vervuld

Manager Operations voor Roobeek Group

M/V | fulltime | bepaalde tijd naar onbepaalde tijd contract

Hou jij van een uitdaging en lijkt het je leuk om deel te nemen in ons Management Team en overkoepelend over onze bedrijven verantwoordelijk te zijn voor alle operations? Haal jij er uitdaging uit om toekomstgericht de verschillende operaties van het bedrijf verder neer te zetten? Ben jij creatief en weet jij goede verbetervoorstellen aan te dragen en door te voeren? Pas jij verder in een dynamisch bedrijf wat een enorm groeipotentieel heeft? Dan is dit de vacature voor jou!

Roobeek Group is een bedrijf dat het afgelopen jaar een enorme ontwikkelingen heeft doorgemaakt. Zo zijn er in korte tijd 4 nieuwe bedrijven ontstaan. Om deze groei verder voort te kunnen zetten zijn wij intern bezig met het in kaart brengen van de processen en het verder te structureren van onze organisatie. Daarbij hebben wij ervoor gekozen om het MT te positioneren overkoepelend over alle bedrijven van de Roobeek Group en de taken te verdelen op basis van expertise. Met deze nieuwe inrichting is er een vacature ontstaan voor de functie van Manager Operations.

Wat wordt er van je verwacht

  • Je hebt minimaal een afgeronde HBO opleiding en beschikt over minimaal 5 jaar werkervaring in een soortgelijke functie;
  • Je bent ambitieus, wilt groeien en bent in staat je tanden ergens in te zetten;
  • Je ziet processen en weet deze (beter) in te richten;
  • Je werkt plangericht, Je bent zelfstandig, proactief en oplossingsgericht;
  • Jij blinkt uit ten aanzien van de competenties: resultaatgerichtheid, initiatief, leidinggeven, overzicht, overtuigingskracht/beïnvloeden;
  • Je hebt affiniteit met de sierteeltsector.

Wat bieden wij

  • Fulltime dienstverband met een marktconform salaris;
  • Een functie waarin je veel vrijheid krijgt;
  • Een ambitieus hardwerkend team binnen een leuk, dynamisch bedrijf.

Jouw nieuwe werkgever

Jij gaat werken voor de ‘Roobeek Group’ waar verschillende bedrijven onder ressorteren, waarvan enkele nog in oprichting.

Dutch Garden Plants: handelsorganisatie waarbij in- en verkoop van planten ten behoeve van en aan grootwinkelbedrijven centraal staat. Dutch Garden Plants beschikt over verschillende kwekerijen waar voor ons of door ons planten gekweekt worden. Overige planten worden extern ingekocht.

Kwekerij Roobeek: gespecialiseerd in het kweken van diverse coniferen. In het bijzonder bol-, dwerg-, en haagconiferen van verschillende soorten en maten. Bij Kwekerij Roobeek werken met name veelvuldig mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt.

Zorglandgoed ’t Hogveld: biedt dagbesteding aan kwetsbare ouderen én mensen met een beperking.

Fulfilment Center Arcen: richt zich op de totale ontzorging van klanten die een webshop hebben. Dit vanuit ieders kracht. De kracht van Fulfilment Center Arcen ligt in het creëren van grote in- en uitgaande stromen van gelijksoortige planten en het vinden van synergieën tussen het aanbod van verschillende webshops.

Plant2C: joint venture gericht op levering van de internethandel ten behoeve van (grote) discounters in 26 landen.

Spanitalia: Handelsorganisatie voor in- en verkoop van planten ten behoeve van de E-commerce.

Interesse?

Solliciteer dan nu. Stuur je cv met motivatie naar: personeelszaken@roobeekgroup.nl.

Heb je vragen?

Neem contact op met Frank Deriet - 06-539 10 631

Acquisitie nav deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

FCA Arcen logo

Verlengde Roobeekweg 8
5944 NR Arcen

T: 085 - 008 15 40  |  E: info@fcaarcen.nl

© FCA 2021