Medewerker Klantenservice Vacature

Medewerker Klantenservice

Vacature Medewerker Klantenservice

inbound en niet-commerciële outbound | fulltime en parttime mogelijkheden | bepaalde tijd naar onbepaalde tijd contracten

Hou jij van een uitdaging en lijkt het je leuk om samen met andere collega’s de relatief nieuwe afdeling klantenservice vorm te geven? Pas jij in een jong en dynamisch bedrijf met een enorm groeipotentieel. Wil jij gespecialiseerd worden in de nazorg van alle vragen rondom de verkochte planten en spreek en schrijf je Nederlands, Engels, Duits en/of Frans?

***BEHEERSING VAN DE FRANSE TAAL IS EEN ABSOLUTE PRE***

*LA COMPÉTENCE DE LA LANGUE FRANÇAISE EST UN PRÉALABLE ABSOLU*

***KOMPETENZ DER FRANZÖSISCHEN SPRACHE IST EIN ABSOLUTES PRE***

Dan zoeken we jou!

Jouw werkzaamheden van Plant tot Klant

Als medewerker klantenservice ben je verantwoordelijk voor het beantwoorden van inkomende telefoontjes en mails van klanten. Vanaf het moment dat iemand een bestelling geplaatst heeft in de webshop kunnen er verschillende vragen bij klanten ontstaan. Over de levering, kwaliteit en verzorging van de gekochte planten. Het is belangrijk dat deze klanten op een goede manier te woord gestaan worden, zowel mondeling als schriftelijk.

Wie ben jij

 • Je vindt contact met klanten leuk, of het nou per mail of aan de telefoon is;
 • Je wilt klanten snel en volledig van dienst zijn;
 • Je vindt het een uitdaging om ook minder tevreden klanten te helpen en hen met een glimlach aan jouw hulp te laten terugdenken;
 • Je bent oplossingsgericht en pakt problemen zelfstandig op;
 • Je kunt snel schakelen tussen verschillende taken en systemen;
 • Je beheerst de Nederlandse, Engelse, Duitse en/of de Franse taal in woord en geschrift.
 • je bent beschikbaar tijdens onze openingstijden en flexibel met seizoensgebonden werkuren.

Werkplek moodboard

Aan werkcomfort geen gebrek bij FCA

In januari 2022 zijn de deuren van ons nieuwe pand in Arcen geopend. De nieuwe locatie is voorzien van alle comfort; bureaus waaraan je zittend en staand kunt werken, een sfeervolle inrichting waarin je je snel thuis zult voelen, een koffiecorner met overleg faciliteiten en een restaurant waar je een eenvoudige maaltijd kunt bestellen.

Fulfilment Center Arcen is gelegen in een prachtige bosrijke omgeving met een eigen wandelgebied, zodat je jouw lunch bij lekker weer ook al wandelend buiten kunt nuttigen of op het terras. Wij borgen de hechtheid van ons voltallige team.  Er is één keer per maand een gezellige vrijdagmiddagborrel en twee keer per jaar worden alle medewerkers getrakteerd op een fantastisch bedrijfsfeest. 

Wat bieden wij

Wij zoeken mensen voor de langere termijn. Vaste contracten horen daarbij. Een dienstverband bij FCA betekent dan ook dat je arbeidsovereenkomst krijgt met een marktconform salaris, goede secundaire arbeidsvoorwaarden en reiskostenvergoeding.

Verder bieden wij:

 • Mogelijkheid tot flexibiliteit in contracturen;
 • Zowel werken in dagdienst, weekenden of avonden mogelijk;
 • Een baan met volop mogelijkheden om je te ontwikkelen;
 • Een functie binnen een ambitieus en nieuw team en een organisatie die maatschappelijk enorm betrokken is;

Interesse?

Solliciteer dan nu. Stuur je cv met korte motivatie naar: personeelszaken@roobeekgroup.nl.

Heb je vragen? Neem dan contact op met Katja van Gaal via 06 1037 3905.

Jouw nieuwe werkgever

De organisatie waar jij terecht komt is onderdeel van Roobeek Group en vloeit voort uit een sterk groeiend handelskwekerij van in- en verkoop van bomen, sierteelt producten, bloemen en overige planten. Kenmerkend voor onze organisatie is de hechte en informele sfeer. Fulfilment Center Arcen is in 2020 opgericht en zorgt voor de gehele logistieke stroom vanaf het moment dat iemand via de webshop van onze klant een bestelling van (haag)planten plaatst. We verwachten dat de groei in 2023 nóg verder toeneemt.

 

Vacature Medewerker Customer Service

FCA Arcen logo

Verlengde Roobeekweg 8
5944 NR Arcen

T: 085 - 008 15 40  |  E: info@fcaarcen.nl

© FCA 2023